Ιωάννινα

Ν165Α5Κ48ΙΩΑΝ

Το ξενοδοχείο Πριγκίπισσα Λάνασσα, περιλαμβάνει ένα ανακαινισμένο αρχοντικό, ηλικίας 300 ετών, στο Κωστήτσι, Ιωαννίνων, Βόρεια Τζουμέρκα. Έχει πάρει το όνομά του από τη δεύτερη σύζυγο του Bασιλιά Πύρρου της Ηπείρου. Τα δωμάτια χαρακτηρίζονται από την άνεση και την κομψότητά τους, έχοντας πάρει το όνομα τους από συγγενείς ή συνεργάτες του Πύρρου.

Ν46Α3ΙΩΑ

Το ξενοδοχείο
Στα όρια του Ελληνικού και του Τουρκικού κράτους. Τότε που Άραχθος, ήταν το σύνορο δυο χωρών. Στο σύνορο αυτό, το παλιό Τελωνείο στην Πλάκα. Δίπλα του, το μεγαλύτερο πέτρινο μονότοξο γεφύρι των Βαλκανίων.

Ν41Α3ΙΩΑ

Καλωςήρθατε στις "Καμάρες"!

Ν49Α3ΙΩΑ

Το ξενοδοχείο μας είναι δυναμικότητας 25 κλινών και βρίσκεται στο Μονολίθι Ιωαννίνων . Πάντα με αξιοπιστία και σεβασμό στον επισκέπτη που θέλει να γνωρίσει την φυσική ομορφιά της Ηπείρου προσφέρουμε άνετη και ήρεμη φιλοξενία στο όμορφο και παραδοσιακό χωριό μας και ένα τρόπο να ξεφύγει κανείς από τη ρουτίνα της καθημερινότητας.

Ν48Α4ΙΩΑ

Το ξενοδοχείο "Αγγέλων Καταφύγιο", που βρίσκεται στο χωριό Ασπράγγελοι στα Ζαγοροχώρια, είναι μια μοναδική πρόταση για μια αξέχαστη διαμονή στα Ζαγοροχώρια. Ποιότητα στη φιλοξενία και τις εγκαταστάσεις, σεβασμό για την παράδοση, μια ειδική διακόσμηση και αισθητική στην πιο όμορφη γωνιά της Ελλάδας.

Ν42Α2ΙΩΑ

Μια διαφορετική πρόταση, σε ένα από τα πιο παραδοσιακά χωριά της Ελλάδας! Το ξενοδοχείο διαθέτει 10 μεγάλα δωμάτια 2, 3 και 4 ατόμων και μια πολυτελή σουίτα, με λουτρά, τζάκι και τηλέφωνο, με παραδοσιακή επίπλωση, μεγάλο χώρο υποδοχής, σαλόνι με παραδοσιακό τζάκι, εστιατόριο, μπαρ και υπαίθριους χώρους και αυλές με μαγευτική θέα στο καταπράσινο τοπίο του Βίκου.

Ν43Α2ΙΩΑ

Στο πανέμορφο Τσεπέλοβο Ζαγορίου, θα βρείτε για τη διαμονή σας τον υπέροχο παραδοσιακό ξενώνα, κτισμένο σε φανταστική θέση, που προσφέρει μοναδική θέα στον επισκέπτη και επιπλέον διαθέτει φιλική ατμόσφαιρα και άριστη εξυπηρέτηση. Η περιοχή Το γραφικό Τσεπέλοβο βρίσκεται στην καρδιά του Ζαγορίου σε υψόμετρο 1080 μέτρων και σε απόσταση 51 χλμ. από τα Γιάννενα.

Ν44Α4ΙΩΑ

Καλώς Ήρθατε! Στη Μόλιστα, την καρδιά των Πέτρινων Χωριών της Κόνιτσας, δεσπόζει το Αρχοντικό του Σερίφη. Το πέτρινο διώροφο αρχοντικό του 1912 ανακαινίστηκε υποδειγματικά και μετατράπηκε σε έναν αυθεντικό παραδοσιακό ξενώνα 6 δωματίων, συνδυάζοντας όλες τις σύγχρονες ανέσεις.

Ν453ΚΙΩΑ

Στο πανέμορφο Ζαγόρι και στο χωριό Άνω Πεδινά μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε ευχάριστη διαμονή σε παραδοσιακό σπίτι με μοναδική Ηπειρώτικη φιλοξενία.