Βοιωτία

Ν156Α4Κ197ΒΟΙ

ΑΡΑΧΩΒΑ - ΔΕΛΦΟΙ Στο πιο όμορφο σημείο της κοσμοπολίτικης Αράχωβας, με μοναδική θέα τις βουνοκορφές του Παρνασσού και την κοιλάδα των Δελφών, το ξενοδοχείο αποτελεί ιδανικό ορμητήριο για αποδράσεις στη φύση, ταξιδιωτικές περιηγήσεις, αρχαιολογικές αναζητήσεις και μία τεράστια ποικιλία δραστηριοτήτων και σπόρ.

Ν136Α2ΒΟΙ

Το ξενοδοχείο λειτουργεί όλο το χρόνο και προσφέρεται για τον χειμώνα αλλά και για το καλοκαίρι.Η πεντάλεπτη απόσταση από την Αράχωβα, είναι αυτή που κάνει να προτιμάται το ξενοδοχείο μας για την διαμονή σας. Η άνεση του παρκαρίσματος των αυτοκινήτων, η ηρεμία που υπάρχει στην περιοχή, το υπέροχο τοπίο είναι κάποια από τα προτερήματα του. Διαθέτουμε 10 ευρύχωρα δωμάτια καλής κατασκευής.

Ν14Α2ΒΟΙ

Καλώς ορίσατε στην Αράχωβα! Το ξενοδοχείο μας βρίσκεται στα δεξιά σας ακριβώς μόλις εισέλθετε στο χωριό. Η κεντρική τοποθεσία μας βοηθάει τους φιλοξενούμενους του ξενοδοχείου να ευχαριστηθούν τις δραστηριότητες που προσφέρει τόσο το χωριό όσο και οι γύρω περιοχές όπως το χιονοδρομικό του Παρνασσού και οι Δελφοί.