Αργολίδα

Ν230Α3Κ-ΑΡΓ

Είναι το νέο ξενοδοχείο της οικογένειας Σκαλίδη. Πολυτελές κτίριο με κάλυψη από τοπικά μάρμαρα, στα 100 μ. από το ωραιότερο τμήμα της παραλίας του Τολού την «Ψιλή Άμμο», προσφέρεται για πολύ ευχάριστες διακοπές και Σαβατοκύριακα όλο τον χρόνο. Το άριστα καταρτισμένο προσωπικό και οι πολυτελείς χώροι δημιουργούν μια ιδιαίτερα ευχάριστη ατμόσφαιρα. 3 σαλόνια, internet corner, t.v.

Ν229Α3Κ27ΑΡΓ

Προφίλ Ξενοδοχείο - Ενοικιαζόμενα Δωμάτια - Το λουλούδι της Κάντιας στο Ναύπλιο .Κοντά στo πανέμορφο και γραφικό Ναύπλιο (20 λεπτά) καί περίπου 150 χιλιόμετρα από την Αθήνα βρίσκεται η όμορφη παραλία της Κάντιας. Δίπλα στην θάλασσα έχουμε χτίσει το συγκρότημά μας. Όλα τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με A/C - TV, δικό τους μπαλκόνι και θέα στη θάλασσα.

Ν4Α3ΑΡΓ

Καλώς ηλθατε στο ξενοδοχείο μας, στό Πόρτο Χέλι. Σε ένα μαγευτικό κόλπο και σε έκταση 45 στρεμάτων, σε απόσταση που απεχει 170 χιλ απο την Αθηνα 4 χιλ απο το κεντρο του Πορτο Χελιου , 5 χιλ απο το Κρανιδι ,10 χιλ απο την Ερμιονη 10 λεπτα απο τις Σπετσες 30 λεπτα απο την Υδρα , μια ωρα απο το Ναυπλιο, το ξενοδοχείο μας σας προσφέρει ιδανικές συνθήκες διακοπών.

Ν2Α3ΑΡΓ

Άνετα και σύγχρονα στούντιο σχεδιασμένα από το Βασίλη Ιερίδη,,χτισμένα με παραδοσιακά υλικά,πέτρα,ξύλο και μάρμαρο. Ανάμεσα σε ελαιώνες και αγκαλιασμένα από το φυσικό τοπίο της Αρχαίας Επιδαύρου,αποτελούν τον ιδανικό προορισμό για ηρεμία και χαλάρωση. Μόλις 20 χλμ από το Ναύπλιο και 140 χλμ από την Αθήνα.

Ν3Α3ΑΡΓ

Καλώς Ήλθατε στο ξενοδοχειακό μας συγκρότημα!!! Το συγκρότημα βρίσκεται κοντά σε όλα τα αρχαιολογικά και τουριστικά αξιοθέατα της Αργολίδας σε απόσταση ημερήσιας εκδρομής από την Αθήνα και τα περισσότερα από τα άλλα αξιοθέατα της Πελοποννήσου. Κτισμένο σε έναν κήπο 75.000τμ.