Ευκαιρία για διακοπές στην Ελλάδα ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ για τους πελάτες των συμβεβλημένων με την KEMEN HELLAS επιχειρήσεων.

• Η ΚΕΜΕΝ HELLAS υλοποιεί ετήσιο πρόγραμμα με 100,000 δελτία κοινωνικού τουρισμού με ημιδιατροφή σε συνεργασία με 132 τουριστικά καταλύματα σε όλη την Ελλάδα
( site: www.kemen.gr).
• Όλα τα τουριστικά καταλύματα που είναι συμβεβλημένα με την ΚΕΜΕΝ HELLAS, υποχρεούνται να διαθέτουν το 10% της δυναμικότητάς τους στους κοινωνικούς τουρίστες.
• Οι διακοπές αρχίζουν την 12η μεσημβρινή της άφιξης και τελειώνουν τη 12η μεσημβρινή της ημέρας της αναχώρησης.
• Το δελτίο είναι ατομικό, για 2 διανυκτερεύσεις εκτός εάν συμφωνηθεί κατά την κράτηση περισσότερες διανυκτερεύσεις.
• Το δελτίο με κράτηση σε τουριστικό κατάλυμα επιλογής του δικαιούχου παραδίδεται στο χώρο του από την ΚΕΜΕΝ HELLAS με καταβολή 2 ευρώ (τα δελτία για τα παιδιά δεν χρεώνονται).
• Το δελτίο παραδίδεται δωρεάν:
α) από τα επιμελητήρια για τα μέλη τους
β) από τις συμβεβλημένες με την KEMEN HELLAS επιχειρήσεις για τους πελάτες τους.
• Το κόστος των 2 διανυκτερεύσεων με ημιδιατροφή μειώθηκε σε 48 ευρώ για όλα τα συμβεβλημένα τουριστικά καταλύματα.Παιδιά μέχρι 1 έτους είναι δωρεάν χωρίς δελτίο, παιδιά μέχρι 5 ετών έχουν έκπτωση 10 ευρώ ανά διανυκτέρευση.Το δε μονόκλινο επιβαρύνεται με 10 ευρώ ανά διανυκτέρευση.
• Διαδικασία ΚΡΑΤΗΣΗΣ:

α) Εξασφαλίζεται η διαθεσιμότητα από την ΚΕΜΕΝ HELLAS τουλάχιστον 21 μέρες πριν την άφιξη με καταβολή 2 ευρώ ανά δελτίο στην Μαρία Χαλιορή (τράπεζα Πειραιώς ΑΡ.IBAN:GR 0171 4690 0064 6901 0033 641) και ακολουθεί η ΚΡΑΤΗΣΗ του δωματίου η οποία γίνεται – με τη συνεργασία της ΚΕΜΕΝ ΗΕLLAS - από τον κομιστή του δελτίου 15 μέρες πριν την άφιξη με καταβολή 24 ευρώ ανά δελτίο σε λογαριασμό του τουριστικού καταλύματος ή στον παραπάνω λογαριασμό της ΠΕΙΡΑΙΩΣ ,το δε υπόλοιπο των 24 ευρώ καταβάλεται κατά την άφιξη.
β) Σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησης οι καταβολές δεν επιστρέφονται.
γ)Στον κομιστή του δελτίου παρέχονται οι εξυπηρετήσεις που προβλέπονται για κάθε τουριστική μονάδα, ανάλογα με την κατηγορία της όπως ορίζει το ειδικό σήμα λειτουργίας του ΕΟΤ.