Καβάλα

Ν166Α3Κ318ΚΑΒ

Το Ξενοδοχείο βρίσκεται στη καρδιά της πόλης της Καβάλας και διαθέτει όλες τις ανέσεις για να σας προσφέρει μια ευχάριστη και αξέχαστη διαμονή! Check-in: 14:00 - 22:30 μ.μ; Check-out: 09:00 - 12:00 π.μ. Στο ξενοδοχείο, δίνουμε προτεραιότητα τόσο στην ποιότητα των εγκαταστάσεων, όσο και στις ολοκληρωμένες υπηρεσίες που παρέχουμε και σας υποσχόμαστε άνετη, ευχάριστη και ξέγνοιαστη διαμονή.

Ν54Α4ΚΑΒ

Πρόκειται για μία προσφάτως χτισμένη παραθεριστική μονάδα που κάνει έναρξη το 2005.Βρίσκεται στη ΘΑΣΟ στην ανατολική πλευρά του νησιού σε απόσταση είκοσι μέτρων από τη θάλασσα..

Εγκαταστάσεις
ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ…

Ν50Α2ΚΑΒ

Περίοδος Λειτουργίας : Ιανουάριο - Δεκέμβριο Αριθμός Δωματίων : 25 Αριθμός Κλινών : 48 Παροχές Επιχείρησης : Μερικός κλιματισμός , Εστιατόριο , Μπάρ , Αίθουσα συνεδρίων , Χώρος στάθμευσης , Παροχές Δωματίου : Room service , Τηλεόραση στο δωμάτιο Αποστάσεις Αεροδρόμιο Λιμάνι Πόλη Παραλία Νοσοκομείο 7kms 12kms 20kms 12kms 400m

Ν51Κ3ΚΑΒ

Γενικά για τα δωμάτια Τα δωμάτια μας βρίσκονται στο κέντρο του χωριού Λυδία-Kαβάλας σε απόσταση 1 χιλιομέτρου από το Βαπτιστήριο της Αγίας Λυδίας, 2 χιλιόμετρα από τα Ιαματικά Λουτρά (Λασπόλουτρα/Πηλοθεραπευτήρια) και 3 μόλις χιλιόμετρα από τον αρχαιολογικό χώρο των Φιλίππων. Το κέντρο της Καβάλας, όπως και της Δράμας απέχουν από εδώ 18 χιλιόμετρα.

Ν53Κ4ΚΑΒ

Τα Studios (κατηγορίας 4 κλειδιών), βρίσκονται 600 μέτρα απο το κέντρο στον Ποτό της Θάσου. Για τη διασκέδασή σας, υπάρχουν πολλές ταβέρνες και εστιατόρια όπου μπορείτε να δοκιμάσετε τις τοπικές γεύσεις της Θάσου. Με μόλις λίγα λεπτά περπάτημα θα βρεθείτε στο κέντρο του Ποτού, που φημίζεται για τη ζωντάνια του τη νύχτα.

Ν52Α3ΚΑΒ

Πρόκειται για ένα 3 αστέρων ξενοδοχείο στη Θάσο λίγο έξω από το χωρίο Ποτός, στο βόρειο Αιγαίο. Βρίσκεται σε μια μαγευτική τοποθεσία, τον Άγιο Αντώνιο από όπου ατενίζεις το Αιγαίο Πέλαγος και τις τοπικές παραλίες της περιοχής.