Θεσσαλονίκη

N164A4K407ΘΣΛ

Κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα, προσιτή πολυτέλεια, παροχές με σύγχρονο επιχειρηματικό προσανατολισμό και υπηρεσίες τεσσάρων αστέρων, διακρίνουν το μεγαλύτερο ξενοδοχείο πόλης στη Βόρεια Ελλάδα. Μέσα από συνεχείς ανακαινίσεις και αναβάθμιση των υπηρεσιών, αποτελεί την ενδεδειγμένη πρόταση για αξέχαστη διαμονή στην καρδιά της Θεσσαλονίκης.

Ν34Α3ΘΣΛ

ΠΕΡΙΝΘΟΣ", παλαιά ονομασία της προσφυγικής κωμόπολης Αγ.Αθανάσιος, 12 χλμ. Δυτικά της Θεσσαλονίκης, ονομασία που προήλθε από τις αλησμόνητες πατρίδες της Μ.Ασίας, όταν ο 1922 μετοίκησαν οι πρώτοι κάτοικοί της.

Ν40Α3ΘΣΛ

Το ξενοδοχείο μας, σας υποδέχεται πάνω σε έναν καταπράσινο λόφο, προσφέροντας μοναδικές ευκαιρίες για χαλάρωση και ηρεμία μετά από ένα κουραστικό ταξίδι ή μία ημέρα γεμάτη υποχρεώσεις.

Ν39Α3ΘΣΛ

Το "Hotel Alexandros" είναι ένα ξενοδοχείο 3 αστέρων που βρίσκεται στο 12ο χλμ. της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Έδεσσας, μόλις 10 λεπτά με το αυτοκίνητο από τη Θεσσαλονίκη. Το ξενοδοχείο διαθέτει 80 ευρύχωρα και πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια, όλα πρόσφατα ανακαινισμένα, με ιδιωτικό μπάνιο και μπαλκόνι. Επιπλέον, περιλαμβάνουν ένα άνετο σαλόνι, ένα πλήρως οργανωμένο μπαρ και ένα εστιατόριο.

Ν38Α4ΘΣΛ

Το "Hotel Kornilios" βρίσκεται στην Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης, σε μία όμορφη και ήσυχη τοποθεσία στη διασταύρωση του οδικού δικτύου Θεσ/νίκης- Βέροιας, Θεσ/νίκης- Γιαννιτσών. Απέχει 22 χλ από την αρχαία Βεργίνα και είναι ακριβώς δίπλα στην πασίγνωστη αρχαία Πέλλα (5χλμ).

Ν37Α4ΘΣΛ

Ξενοδοχείο "Istron" Το ξενοδοχείο "Istron" είναι χτισμένο σε μια έκταση δώδεκα στρεμμάτων και απέχει μόλις 35 λεπτά απο το κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Ν36Α4ΘΣΛ

Το ξενοδοχείο... Σε μια έκταση 16 στρεμμάτων, 20 μόλις λεπτά από την πόλη της Θεσσαλονίκης, στο χωριό Αγχίαλος , γνωστό για την πιο φημισμένη γιορτή της πόλης, την «ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ» ,όπου οι κάτοικοι έχουν σαν moto τους το ρητό «οίνος ευφραίνει καρδίαν ανθρώπου», με σκοπό να μάθουν στον κάθε επισκέπτη τα αρώματα και τις γεύσεις του ,βρίσκεται το ξενοδοχείο "KORNILIOS PALACE HOTEL".

Ν35Α3ΘΣΛ

Καλωςήρθατε στο ξενοδοχείο Filippos! Το ξενοδοχείο Filippos είναι ένα πρόσφατα ανακαινισμένο ξενοδοχείο τριών αστέρων με παραδοσιακή αρχιτεκτονική, βρίσκεται στο 1ο χμ Ν. Χαλκηδόνας - Βέροιας. Απέχει μόλις 20 χμ από το κέντρο της Θεσσαλονίκης, μισή ώρα από την θάλασσα, μισή ώρα από τους αρχαιολογικούς χώρους της Βεργίνας και είναι δίπλα στην αρχαία Πέλλα.