Ν9Α4ΑΤΤ

Οι πελάτες του ξενοδοχείου στην Αθήνα βρισκόμενοι στο ιστορικό κέντρο της, απολαμβάνουν το προνόμιο να προσεγγίσουν κάθε σημείο της Αθήνας όπου σε μικρή ακτίνα από το ξενοδοχείο, που βρίσκεται κοντά στη κεντρική πλατεία Ομόνοια, μπορεί κανείς να βρει μια πληθώρα εμπορικών καταστημάτων, το πολιτικό και οικονομικό κέντρο της χώρας καθώς επίσης και την πλειονότητα των δημοσίων υπηρεσιών για την εξυπηρέτηση του πολίτη.Το ξενοδοχείο στην Αθήνα Dorian Inn έχει στη διάθεση των πελατών του 146 δωμάτια με κλιματισμό, 29 εκ των οποίων είναι σουίτες, ένα εστιατόριο και bar. Όλα τα δωμάτια είναι πλήρως εξοπλισμένα με καλωδιακή / δορυφορική τηλεόραση, κλιματισμό, σεσουάρ, ιδιωτικό μπάνιο, τηλέφωνο.Επιπλέον, μια γαστρονομική εμπειρία σας περιμένει στο εστιατόριό μας από όπου θα απολαύσετε την εξαιρετική θέα στη θάλασσα και στην Ακρόπολη που κυριαρχεί στην πόλη της Αθήνας.
Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε απόσταση 45 χλμ. από το αεροδρόμιο της Αθήνας και 10 χλμ. από το λιμάνι του Πειραιά ενώ απέχει μόλις 1,5 χλμ από τον σταθμό Λαρίσης, γεγονός που το καθιστά από τα πλέον κεντρικά ξενοδοχεία Αθήνας.Εύκολη πρόσβαση με αυτοκίνητο από το αεροδρόμιο Αθηνών γίνεται μέσω της Αττικής Οδού προς Αθήνα απ' όπου μπορείτε να φθάσετε απευθείας στη πλατεία Συντάγματος. Από εκεί στρίβετε δεξιά για να βρείτε την οδό Πανεπιστημίου και συνεχίζετε ευθεία μέχρι να φθάσετε στη πλατεία Ομονοίας. Με λεωφορείο η πρόσβαση γίνεται από τη πλατεία Συντάγματος ενώ με μετρό απ' τον σταθμό της Ομόνοιας.
Επιπλέον το ξενοδοχείο μας προσφέρει αίθουσα συνεδριάσεων, δυνατότητα πλυσίματος ρούχων,room service,πυρασφάλεια,πισίνα καθώς επίσης παροχές για άτομα με ειδικές ανάγκες (ΑΜΕΑ),ασύρματο Internet και αίθουσα αναμονής.

Κατηγορία
4 αστέρων
Χρονική διάρκεια
Τηλέφωνο
6981074108
Φαξ
210-6984917
Απόσταση από θάλασσα
10 χλμ