Ν79Α2ΛΕΣ

Το ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ είναι κτισμένο σε απόσταση μόλις 180 μέτρων από την υπέροχη παραλία
της Πέτρας Λέσβου και 600 μέτρων από το κέντρο της πόλης προσφέροντας σας έτσι μοναδική ησυχία και χαλάρωση, διατηρώντας όμως την εύκολη πρόσβασή σας στην παραλία και στην πόλη, ακόμα και με τα πόδια.Στο υπέροχο μπαρ - καφετέρια μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ ή το αναψυκτικό σας όλες τις ώρες της ημέρας ή ακόμα και ένα snack (σάντουιτς, τοστ κλπ). Η πισίνα του, μέσα στον υπέροχο κήπο, θα σας χαρίσει μοναδικές στιγμές διασκέδασης και ξεγνοιασιάς. Παράλληλα θα δροσίζεστε με ένα από τα υπέροχα δροσιστικά κοκτέιλ που κατασκευάζει με μοναδικό τρόπο
Αποτελείται από σαράντα τέσσερα (44) υπέροχα δωμάτια - διαμερίσματα τα οποία διαθέτουν υπνοδωμάτια, κουζίνα και τουαλέτα.
Ευρίσκεται στο Β.Δ τμήμα του νησιού και προήλθε από την συνένωση των κοινοτήτων Πέτρας - Λαφιώνας - Σκουτάρου - Στύψης - Υψηλομέτωπου και των τουριστικών οικισμών Ανάξου και Πετρί. Απέχει περίπου 55 km από τη Μυτιλήνη. Παραλιακό χωριό η Πέτρα χτισμένο σ’ ένα καταπράσινο κάμπο, που η παράδοση τον θέλει ως το αγκυροβόλι του Αχιλλέα στον Τρωικό πόλεμο. Διαθέτει πλατιά αμμουδιά και από ψηλά φαντάζει μέσα στους καταπράσινους κάμπους και την ανοιχτή θάλασσα, με τον περίεργο ψηλό βράχο που επάνω του κυριολεκτικά λάμπει το εκκλησάκι της Παναγίας της Γλυκοφιλούσας.

ΓΙΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΚΕΜΕΝ HELLAS
ΤΗΛ: 6984629199 ΦΑΞ: 22710 31727 E-MAIL: kxalior [at] otenet [dot] gr

Κατηγορία: 
3 αστέρων
Τηλέφωνο: 
801 11 32241
Φαξ: 
210-6894917
E-mail: 
contact [at] kemen [dot] gr
Συμβεβλημένο ξενοδοχείο: 
Όχι