Ν19Α2ΚΑΛ

Το ξενοδοχειακό συγκρότημα βρίσκεται στο δυτικό τμήμα της Καλύμνου, στην περιοχή Καμάρι, δίπλα στις πιο τουριστικές περιοχές του νησιού, τις Μυρτιές και το Μασούρι.

Πρόσφατα ανακαινισμένο σε μπλε χρώμα του Αιγαίου, και παραδοσιακή διακόσμηση, το ξενοδοχείο μας είναι οικογενειακό και προσφέρει στους επισκέπτες μας άνετες και αξέχαστες διακοπές σε ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον.

Τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με: ψυγείο, μπάνιο, κουζίνα, ένας ηλεκτρικός ανεμιστήρας οροφής για το καλοκαίρι, ζεστό ανεμιστήρας για το χειμώνα και τηλεόραση.

Κάθε δωμάτιο έχει το δικό του μπαλκόνι με φανταστική θέα στη θάλασσα και το πιο όμορφο και ρομαντικό ηλιοβασίλεμα, σε ένα αφάνταστο μίγμα χρωμάτων , με την Τέλενδο στο βάθος.

Υπάρχει επίσης ιδιωτικός χώρος για Barbecue!

Με τη θάλασσα μπροστά μας, και ασβεστολιθικά βράχια πίσω μας, στο βαθμό που μπορείτε να δείτε και στις δύο κατευθύνσεις, μπορείτε να διασκεδάσετε σε ένα μαγευτικό τοπίο στο νησί μας έχει να προσφέρει για την αναρρίχηση, και χαλαρώνοντας στις υπέροχες παραλίες του για κολύμπι!

Το εστιατόριο του ξενοδοχείου μας, με παραδοσιακή ελληνική κουζίνα προσφέρει 1 γεύμα την ημέρα με μια μικρή χρέωση. Υπάρχει επίσης ιδιωτικός χώρος στάθμευσης για τους επισκέπτες μας.

Μέσα σε κοντινή απόσταση υπάρχουν:

Αναρρίχητικά πεδία (Συμπληγάδες, Ουράνια, Μυστήριο), καταστήματα, εστιατόρια, όμορφες καθαρές παραλίες, κλαμπ και καφετέριες.

Είμαστε σε κοντινή απόσταση από τη μαρίνα για το νησί της Τελένδου και άλλους προορισμούς από τις τοπικές βάρκες.

Βρίσκεται ακριβώς πάνω από τον κεντρικό δρόμο, όπου συχνή συγκοινωνία είναι διαθέσιμη από και προς όλα τα μέρη του νησιού με λεωφορείο ή ταξί, και είμαστε σε συνεργασία με τις υπηρεσίες μίσθωσης AVIS για αυτοκίνητα & @ LFA για μοτοσικλέτες που προσφέρουν ειδικές τιμές.

Κρατάμε επίσης ένα βιβλίο με όλες τις τελευταίες διαδρομές στο νησί, σε συνεργασία με τον Δημοτικό Αθλητικό Οργανισμό.

Είμαστε ανοιχτά όλο το χρόνο!

Κατηγορία: 
2 αστέρων
Τηλέφωνο: 
801 11 32241
Φαξ: 
210-6984917
E-mail: 
contact [at] kemen [dot] gr
Συμβεβλημένο ξενοδοχείο: 
Όχι